Welkom op mijn weblog. Hier zal ik u op de hoogte houden van al mijn belevenissen in de natuur. Als u het leuk vind, kunt u ook reageren op mijn foto's, wat ik zeer op prijs stelt. U kunt klikken op de foto voor groter formaat. Veel plezier bij het bekijken van mijn blog!

woensdag 28 augustus 2013

Weekje vakantie op de Veluwe

Ik heb inmiddels erg veel foto's in de wacht staan voor m'n blog, maar ben er nog niet aan toe gekomen om ze te plaatsen. 2 weken terug was ik op vakantie in Elspeet. Daar in de omgeving heb ik veel gefotografeerd. Mooie vogels gespot, zoals veel havik, boomvalken, geelgorzen (met jong) en zelfs een wespendief vloog over! Verder heb ik ook dassen gefotografeerd. In de schemer worden dassen pas actief, dus vaak was het te donker. Gelukkig heb ik er wat foto's aan over gehouden waar ik erg blij mee ben!
Groeten,
Arné

dinsdag 13 augustus 2013

Reeën!

Ook al fotografeer ik voornamelijk vogels, ik vind het ook erg leuk om reeën te fotograferen. Van een fotograaf kreeg ik een plek te horen waar 's avonds vaak reeën zitten. En dat op zich is niet bijzonder, want bij mij in de omgeving zitten ze ook op een aantal plekken. Maar op die plek zitten ze op een veldje wat vol met boekweit staat. Ik ben er 2 keer 's avonds geweest en allebei de keren lieten ze zich goed zien.
Ook zaten daar wat roodborsttapuiten.
Verder kon ik er nog een boompieper en een schotse hooglander in omgeving fotograferen.
Tenslotte nog 2 reeënbeelden die ik bij mij in de buurt kon maken. De eerste is gewoon een sfeerplaatje, maar de 2e is wat bijzonderder. Terwijl ik de reebok zat te fotograferen, hoorde ik opeens een matrasvlieger in de lucht vliegen. Deze kwam laag over, waardoor het ree recht op mij af kwam rennen. Gelukkig kon ik nog 1 scherpe foto maken.
Groet,
Arné