Welkom op mijn weblog. Hier zal ik u op de hoogte houden van al mijn belevenissen in de natuur. Als u het leuk vind, kunt u ook reageren op mijn foto's, wat ik zeer op prijs stelt. U kunt klikken op de foto voor groter formaat. Veel plezier bij het bekijken van mijn blog!

donderdag 6 oktober 2011

Problemen met reageren op andere blogs

Een paar dagen geleden wilde ik reageren op een blog van iemand anders. Alleen het lukte niet. Ik kon mijn bericht wel schrijven, maar als ik op 'reactie plaatsen' klikte, verdween mijn reactie gelijk. En niet alleen op die blog, maar bij alle blogs was dat het geval.
Als u er ook problemen mee heeft, ik weet de oplossing. U gaat naar: Dashboard -> Instellingen ->Reacties -> Plaatsing van reactieformulier en daar kiezen voor het pop up venster.
En dan kun je als het goed is, wel weer reageren.

Om dit bericht toch een beetje leuk te maken, zal ik er een foto van afgelopen zaterdag bij doen. Ik was toen op de Lappenheide bij Acquoy. Het licht was schitterend en de zwanen staken met hun wit verenkleed mooi af tegen het donkere water. Telkens doken ze onder en deze keer kwam er 1 met nog wat planten aan zijn snavel boven water.

Ik wens u allemaal alvast een fijn weekend toen.

Groetjes,
Arné

16 opmerkingen:

 1. Hallo Arné,
  Deze tip heb ik deze week eerder gelezen en geprobeerd, leek idd goed te gaan.
  Zojuist heb ik de instellingen weer teruggezet omdat ik het pop-up venster minder fijn vind, dus ik wacht af wat er nu gebeurt.
  In elk geval bedankt voor de info, en de zwanen met spiegelbeeld zien er goed uit
  Groet
  Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Arne

  Weer met veel plezier je blog gelezen en wat is dat balen, hé, die file....De buurt daar waar je geweest ben ken ik goed want wij hebben in Garderen een paar jaar lang een chaletje (op de Rusthoeve) gehad. Hebben het weer verkocht want het was toch ieder weekend een heel gedoe dat heen en weer gereis. Maar de omgeving daar is prachtig en soms mis het wel eens. Mooie foto van deze zwanen, had hem al gezien op BP maar daar zijn de Watersnippen nu nogal populair:-) Het is wel jammer dat het de laatste tijd niet veel meer is op die Lappenheide, denk toch dat jij "qua zeldzame waarnemingen daar" de winnaar van 2011 wordt:-) Prettig Weekend!!

  Groet Kees

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik merkte dat als je anoniem reageerde je juist weer wel een reactie kon achterlaten. In de reactie zelf zet je dan ook je naam. Verder heb ik alleen bij Loes problemen gehad met reageren, maar verder gelukkig nog niet. Zal kijken of ik deze reactie ook verzenden.

  groetjes, Helma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Arné
  Ik gebruik chrome en heb nergens last van gehad, ik kreeg wel email dat anderen wel last hadden.
  Ik kreeg deze tip ook al van Miranda, en hoop dat het nu weer goed gaat.
  Je heb er wel een prachtige foto van de zwanen bij gezet.

  Gr Cees

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Arné
  Ik las je stukje over de bronst..En dat jullie een uur te laat kwamen..Goed dat je nog de hindens zag...Want thuis komen zonder foto's..na zo'n dag.
  Nee ..Ik kan me zo voorstellen dat je baalde.
  In ieder geval...een fijn weekend
  Gr Henk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Arné, bedankt voor de tip wat betreft de reacties. Ik had idd al door dat sommigen geen reactie konden plaatsen bij mijn blog. Heb het nu aangepast naar popupvenster dus ben benieuwd hoe het gaat.

  Wel erg vervelend trouwens!

  Nu even over je foto: erg leuk! Die reflectie is wel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nog geen last maar zal je tip onthouden Arne. Je shot van de zwanen zo mooi en laag is zoals het moet. Oke je moet er voor op je buik gaan liggen maar dan heb je ook wel wat!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik gebruik de nieuwe layout van de blog en die heeft deze toepassing niet, ik gebruik chrome en het blijft nu goed gaan, zit nog spel controle op ook. Ik vergeet soms wel eens een lettertje en wanneer dat nu gebeurt krijg ik een rood streepje er onder..

  Fijn weekend, groetjes Von

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Misschien moet ik ook maar chrome gaan gebruiken, het klinkt allemaal goed.
  @Kees, ik denk het ook een steltkluut is nogal zeldzaam :-). En ook ik ben een paar jaar geleden in Garderen op vakantie geweest, schitterende omgeving idd.
  Bedankt ook allemaal voor de reacties op de zwanenfoto.

  Groetjes Arné

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Arné, leuk dat je reageerde op mijn log over de zandhagedis. Helaas kan ik op momenteel niet zelf op pad voor foto's, al mis ik dat wel erg. Ik moet het voorlopig doen met 'oude'foto's en foto's van anderen, maar ik wil mijn log toch actueel houden,vandaar

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hallo Arné,

  Schitterend beeld van dit zwanenpaar. Heel goed belicht, en mooie spiegeling. Had hem net ook al op Wildpixels.nl gezien.

  Gr,
  Remco

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik begrijp het Gerrit.
  Ook jij bedankt voor je commentaar Remco. Zet jij ook weleens foto's op WP dan?

  Gr.
  Arné

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Arne,
  het is een prachtige foto van de Zwanen.
  Lekker laag standpunt en mooie spiegeling.

  Over het reageren, ik had er ook last van bij sommige blog`s, heb nu Google Chroom geïnstalleerd en tot nu toe gaat het prima.
  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Greet,

  Dankje.
  Ik ga denk ik ook Google chroom instaleren. Ik hoor bijna alleen maar positieve dingen daarover.

  Groetjes,
  Arné

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Naast Google Chrome kan je ook voor Mozilla Firefox kiezen. Reageren gaat dan ook prima alleen worden de blogs niet altijd even goed geladen; ik kijk ze in Internet Explorer en geef commentaaar in Firefox; misschien wat omslachtig maar het werkt wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hey Robert,

  Oke, dus dat is ook nog een mogelijkheid. Toch denk ik om Google chrome te doen.
  Dank voor je tip.

  Groetjes,
  Arné

  BeantwoordenVerwijderen